Empreses col·laboradores

Patrocinadors i col·laboradors

 • Comertel

  logo Comertel

  Después de más de 20 años de trabajo y dedicación, estamos presentes en distintos sectores de la restauración colectiva: Sanidad, Enseñanza, Restaurantes Laborales, Tercera Edad, etc., a través de nuestras distintas empresas del grupo.

  C. Fructuós Gelabert, 2-4. 8º4ª Edificio Conata I 08970 Sant Joan Despí

  https://www.aramark.es/sectores/socio-sanitario/hospitales?sc_lang=ca-ES

  93 477 64 16

  info@comertel.es

 • OPINAT

  logo OPINAT

  En Opinat ens dediquem a mesurar l'experiència del client mitjançant el sistema Net promoter Score (NPS (c)) des de fa més de 12 anys.

  Som especialistes en dissenyar i implantar sistemes NPS (c) en clíniques, hospitals o qualsevol tipus de negoci vinculat amb la sanitat perquè entenem que el pacient o usuari és l'eix a partir del que ha de pivotar tota l'organització.

  En Opinat ens dediquem a implementar el nostre programari perquè puguin conèixer i gestionar l'opinió dels seus clients a temps real.

  (+34) 609 162 576

  sraventos@opinat.com

 • Serom

  logo Serom

  SEROM, fundada l'any 1990, és una empresa constructora compromesa i actual, amb una àmplia experiència en totes les nostres àrees d'activitat, especialment en edificació, obres de serveis/manteniments integrals d'edificis i obra civil, amb certificats de classificació empresarial i sistemes de gestió certificats. El seu principal objectiu és satisfer les necessitats dels nostres clients, mitjançant un esperit d’innovació, creativitat i l'adequada gestió dels recursos humans.

  c/ de la Marina, 311, Entresol 1ª 08025 Barcelona

  http://www.serom.cat

 • auren

  logo auren

  Auren ofereix serveis complets d'auditoria, consultoria, assessoria legal i fiscal i corporate. Som la primera firma espanyola de serveis professionals multidisciplinar, orientada a crear valor i contribuir al desenvolupament sostenible de la societat, les organitzacions i els ciutadans. Ens diferenciem per la nostra flexibilitat, disponibilitat i proximitat amb els nostres clients. Proporcionem a les empreses i organitzacions les eines de gestió més avançades, les idees més innovadores i els mitjans per facilitar una adaptació ràpida i rendible a l'entorn canviant. Auren té 15 oficines a Espanya, ubicades a: Corunya, Alacant, Barcelona, Bilbao, Cartagena, Palmes de Gran Canària, Madrid, Màlaga, Múrcia, Palma, Sevilla, València, Valladolid, Vigo i Saragossa, i compta amb una xarxa internacional d’oficines establertes a Portugal, Alemanya, Països Baixos, Argentina, Xile, Mèxic, Colòmbia i Uruguai. El nostre equip professional està format per més de 800 professionals a Espanya i gairebé 2.000 a tot el món. A més, Auren pertany a la xarxa internacional ANTEA, Aliança de Firmes Independents, present en més de 70 països i amb 300 oficines a tot el món.

  c. Mallorca, 260. Barcelona 08008.

  https://www.auren.es/

 • autolica

  logo autolica

  Quadis Mercedes-Benz Empresas es un prestigioso Grupo oficial que ofrece un completo servicio de venta y renting de vehículos Mercedes Benz a todo tipo de clientes empresa y autónomos. Desde sus modernas instalaciones, que incluyen grandes zonas de exposición y talleres especializados, su sólido equipo de profesionales te ayudará a encontrar el Mercedes Benz que mejor se adapte a tus necesidades, siempre al mejor precio y con todas las garantías de una empresa de referencia. Quadis Mercedes-Benz Empreses también te ofrece un completo servicio de mantenimiento y reparaciones para que no tengas que preocuparte de nada, tan solo de disfrutar de cada kilómetro al volante de tu Mercedes Benz.

  No esperes más, pide ahora más información y precio sin compromiso a Quadis Mercedes Benz y conduce por fin el coche de tus sueños con las mejores condiciones. 

  Comte d'Urgell, 229 08036 Barcelona

  https://www.mercedesocasion.com/renting

 • CALLMED

  logo CALLMED

  CALLMED es mucho más que un CONTACT CENTER de soporte telefónico para su Centro.

  Somos un equipo de operaciones cualificado, instruido y preparado para atender a sus pacientes de la misma manera que se atienden desde su Secretaría. Sin demoras ni esperas.

  Somos un equipo de supervisores y coordinadores que permanentemente se preocupan de que todas las llamadas y procesos de citación e información, se realicen de manera profesional y efectiva. Con un enlace permanente entre su Centro y nuestro equipo de operaciones.

  Somos el equipo técnico que buscará diseñar el mejor flujo de llamadas con el objetivo de que éstas sean atendidas por la persona adecuada en el momento adecuado. Buscando a través de la ingeniería de procesos que los flujos de llamadas correspondan con los recursos disponibles.

  Buscamos la total transparencia en lo que hacemos, como lo hacemos y lo que cobramos por ello. Por ese motivo establecemos TMR (tiempos máximos recomendados) para cada cliente, damos acceso al seguimiento por parte de los clientes de las grabaciones de calidad de cualquier llamada, gestionamos las incidencias para que sean un área de mejora y un reto para el agente. Establecemos procesos de calidad en todo el servicio.

  CALLMED es todo esto y mucho más, pero sobre todo nos une un único objetivo: atender las llamadas de sus pacientes de manera rápida, productiva y eficaz.

  Lincoln, 11 1º2ª

  https://www.callmed.net/es/

  TLF.:933 906 700 móvil: 627 561 091

  tgozzi@callmed.net

 • Comtec

  logo Comtec

  L’equip que integra Comtec aporta més de 20 anys d’experiència en serveis de consultoria d’estratègia, sistemes i operacions. La nostra especialitat és el sector de la salut i el benestar, i hem treballat tant en atenció primària com en hospitalització d’aguts, atenció sociosanitària i salut mental, però també en recerca i docència, entre altres branques. Ajudem a millorar la gestió i el desenvolupament de les organitzacions amb l’objectiu de potenciar-ne els resultats.

  Rambla de Catalunya, 39, 08007 Barcelona

  http://www.comtecquality.com/

  934 87 46 56

 • Construcciones Bosch Pascual

  logo Construcciones Bosch Pascual
  Un dels pilars fonamentals i diferencials és la captació i garantia tècnica de CONSTRUCCIONS BOSCH PASCUAL. Apostem per les persones com a base de la competitivitat i servei a client. El nostre equip de professionals inclou, enginyers de camins, canals i ports, enginyers industrials, enginyers de l'edificació, arquitectes tècnics, màster en prevenció de riscos laborals, llicenciats en ADE, diplomats en ciències empresarials, administratius, encarregats i operaris. Tots ells amb una llarga i provada experiència en diferents empreses de primer nivell de sector.
  Detallistes, perfeccionistes i curosos, la nostra metodologia de gestió dels contractes es basa en una anàlisi profunda del projecte a executar. S'analitza la factibilitat tècnica, econòmica i de terminis. Es realitzen revisions periòdiques de desviacions, actualització constant del camí crític, planificació logística, planificació de recursos, enginyeria de valor i en general, qualsevol aspecte que afecti tant a la qualitat, al termini o al cost de l'obra.

  Fructuós Gelabert, 2-4, Edifici Conata, 1, 5o1a · 08970 · Sant Joan Despí

  https://ca.boschpascualconstrucciones.com/

 • Constructora del Cardoner

  logo Constructora del Cardoner
  Som un grup empresarial dedicat a la construcció, promoció immobiliària, manteniment d’edificis i altres serveis relacionats amb el món de l’edificació i l’obra civil.
  El nostre objectiu principal és donar un servei complet al client en totes les etapes del cicle de vida dels actius des del disseny fins a la fase de l’explotació, sempre buscant un segell de màxima qualitat i excel•lència.
  Constructora del Cardoner es una empresa constructora amb més de trenta anys de presència al sector i una àmplia cartera de projectes en diferents sectors com ara retail, contract, residencial i equipaments de diferents tipus.
  Busquem diferenciar-nos sempre amb una construcció de la màxima qualitat, tenint cura de la posada en obra i amb una gran atenció als acabats.

  Muralla de Sant Francesc 49 08241 Manresa, Barcelona

  https://www.constructoracardoner.com/ca/

 • Doctoralia

  logo Doctoralia

  Doctoralia es la plataforma líder mundial que conecta profesionales de la salud con pacientes, transformando y mejorando la relación entre ellos. Ofrece herramientas que ayudan a mejorar la visibilidad online de los profesionales de la salud, ayudándoles a encontrar más pacientes y a gestionar mejor su relación con ellos. A su vez, acerca la salud al usuario, ofreciéndoles un espacio donde preguntar, opinar y encontrar al mejor profesional de la salud acorde a sus necesidades.

  Josep Pla 2, Building 2, 08019 Barcelona.

  http://www.doctoralia.es

 • ENERGY TOOLS

  logo ENERGY TOOLS

  Som una consultoria energètica independent amb més de 10 anys d’experiència. Treballem des de la transparència, la responsabilitat social i la defensa del client, amb l’objectiu d’aportar el nostre Know-how per optimitzar la gestió energètica i incrementar la competitivitat a les empreses.

  A més d’escollir el moment òptim de negociació segons indicadors de mercat, oferim solucions integrals en la gestió energètica gràcies a la nostra plataforma EBO. Aquesta ens permet auditar la vostra factura energètica i optimitzar les potències dels vostres subministraments, segons les condicions fixades per la normativa vigent.

  El nostre sistema de monitorització a temps real també ens permet crear alertes per excessos de potència o reactiva que ajuden a evitar despeses inesperades.

  Comptem també amb un ampli equip multidisciplinari que us assessorarà en tot moment en la presa de decisions en qualsevol tema d’àmbit energètic.

  Pl. Vayreda, 5 – 17800 Olot (Girona)

  https://www.energy-tools.net

 • Gesesa

  logo Gesesa

  Servicios integrales de limpieza para empresas, especialistas en el sector sanitario. Se ofrecen todos los servicios que dicho sector demanda en cuanto a sus peculiaridades, necesidades y exigencias.

  C/ Maria Barrientos, 17 local 1 08028 Barcelona

  https://gesesa.net/ca/home/

  93 209 21 02

  info@gesesa.net

 • ICDQ

  logo ICDQ

  ICDQ es una empresa certificadora de sistemes de gestió i verificadora ambiental y de sostenibilitat amb més de 20 anys d’experiència i que compta amb les acreditacions i els reconeixements internacionals necessaris per assegurar la validesa dels certificats emesos així com garantir la seva competència tècnica.

  ICDQ es una empresa de persones al servei de persones. El principal actiu de les empreses son les persones que les integren, que s’esforcen cada dia amb l’objectiu de complir amb els compromisos adquirits amb els seus clients, amb ells mateixos i per l’excel·lència en el seu entorn laboral i social.

  A l’escollir a ICDQ el client està segur de que les activitats seran portades a terme per professionals amb l’adequada qualificació, i la necessària experiència i coneixement en el sector d’activitat a certificar.

  Parc TecnoCampus Mataró-Maresme Edificio TCM2, P6 Avinguda Ernest Lluch, 32 08302, Mataró (Barcel

  https://www.icdq.es/

  902 080 075

  info@icdq.es

 • PHARMATHEK

  logo PHARMATHEK

  Pharmathek, nascuda el 2007, és l'empresa europea referent a la robotització de magatzems i automatització de processos especialitzats en oficines de farmàcia, farmàcia hospitalària i la seva cadena de distribució. Posem a disposició del sector tot el nostre coneixement i experiència, elaborant projectes personalitzats a les mesures de les necessitats de cada centre logístic o magatzem individual, així com l'automatització de tots els seus processos, des dels subministraments de proveïdors fins al lliurament al client o pacient final .Traçabilitat, control d'estoc i dates de caducitat en temps real, automatització de les comandes entre magatzems i departaments incloses les seves reposicions, eliminació d'errors i la millora de l'economia d'escala són, entre altres, els objectius en què enfoquem cada projecte

  C\ Pagesia 22-24, E. 08191 Rubí, Barcelona

  https://www.pharmathek.com/es/

 • Playmedic

  logo Playmedic

  Som una agència de màrqueting en línia especialitzada en salut per a empreses que contribueixen al benestar de les persones.

  Apostem per la creativitat i la vinculació amb els nostres clients per desenvolupar els seus objectius de negoci optimitzant al màxim els seus recursos i creant una relació de partner estratègic on el creixement i el retorn de la inversió siguin un objectiu comú i constant.

  Rda. Sant Pere, 39 1º-3ª

  www,playmedic.com

 • Randstad

  logo Randstad

  Randstad Professionals Healthcare posa a l’abast de les empreses un equip de consultors especialitzats. La seva experiència i coneixement del sector, juntament amb l’aplicació d’innovadores tècniques de reclutament i identificació de talent, fan d’aquest equip un partner necessari per a la selecció del millor talent i per a l’èxit de la companyia. Algunes de les posicions en què s’especialitza en sanitat són: director d’hospital, director d’infermeria, director mèdic, metge, odontòleg, infermera i consultor comercial. Pel que fa a salut laboral: director de servei, coordinador de salut, metge, infermera i fisioterapeuta. I en l’àmbit sociosanitari: director de centre, coordinador del servei i equip tècnic sociosanitari

  Avinguda Diagonal, 615, 08028 Barcelona

  https://www.randstad.es/empresas/professionals

 • Validatedid

  logo Validatedid

  A Validated ID sabem que gestionar els compromisos legals no és fàcil, representa un alt cost i afecta directament a la productivitat de l'empresa. Per això hem creat ViDSigner com un servei de signatura biomètrica que combina la seguretat de la tecnologia criptogràfica amb la facilitat d'ús de la signatura manuscrita. ViDSigner és ideal per a la signatura de documents en entorns sanitaris com ara els consentiments informats.

 • VOPI4

  logo VOPI4

  VOPI 4 és un grup empresarial sòlid i experimentat que ofereix serveis integrals de construcció. VOPI 4 és especialista en l’edificació residencial, la no residencial i l’obra civil. Ha dut a terme més de 400 projectes, tant de nova construcció com de remodelació, que inclouen edificis d’habitatges, oficines, industrials, biomèdics i de ciències de la salut, equipaments públics i aparcaments.

  Av. Barcelona, 109, 4ª planta
 08970 Sant Joan Despí


  https://www.vopi4.com/ca

 • Biddown

  logo Biddown

  Biddown es una plataforma online de negociación electrónica y e-sourcing

   

  Llacuna, 162-164 - 08018 Barcelona

  https://biddown.com/

 • DESMON

  logo DESMON

  DESMON es una empresa dedicada a Equipamiento y Mobiliario para Oficinas, fundada en 1974.

  Somos fabricantes industriales especializados en los siguientes productos: Tabiques móviles, mamparas divisoriasarmarios y vestidores con puertas correderas, abatibles o plegables y sus interiores, mamparas divisorias, suelos técnicos (registrables y continuos), cabinas sanitarias, taquillas en paneles fenólicos y en DM compacto.

  DESMON con nuestro equipo especializado conseguimos junto a nuestros clientes crear nuevos espacios o remodelar los existentes para dar un mejor entorno de diseño y calidad.

  DESMON trabajamos con todo tipo de clientes, desde pequeñas empresas y franquicias hasta grandes constructoras y corporaciones. Estamos presentes en todo el mercado nacional e internacional.

 • ESTUDI PSP ARQUITECTURA

  logo ESTUDI PSP ARQUITECTURA

  A Estudi PSP treballem principalment en projectes de la salut, dissenyant nous hospitals, ampliant i reformant hospitals existents, residències geriàtriques i altres instal·lacions de salut. En els últims anys hem focalitzat els nostres esforços i investigacions en el "healing space", l'ACP (atenció centrada en la persona) i la neurociència aplicada l'arquitectura, basant-nos en l’evidència  i apostant per la innovació i la investigació. A la vegada anteposem el compromís social de les nostres accions, la sostenibilitat i el respecte a la pluralitat d'usuaris.

   

  Roca i Batlle 30, planta passatge

  HTTPS://www.estudipsp.com

  +34 934181999 / +34 619117577

  info@estudipsp.com / clara@estudipsp.com

 • igualia

  logo igualia

  IGUALIA es marca registrada perteneciente al Grupo SGP, empresa conformada por profesionales expertos en materia de Igualdad de Oportunidades.

  IGUALIA nace en el año 2007 tras la aprobación de la Ley Orgánica 3 / 2007 de 22 de marzo para la igualdad efectiva de mujeres y hombres.

  Sus sedes se centran en Barcelona y Madrid, y dispone de una red de centros y colaboradores/as que permite cubrir todo el territorio nacional y parte de Latinoamérica.

  Nuestra experiencia permite abarcar desde el diseño e implantación del Plan de Igualdad, hasta la auditoria de control y seguimiento, pasando, claro está, por la elaboración e implantación de los procedimientos necesarios para la correcta tramitación de las acciones positivas.

  El hecho de disponer de un equipo humano altamente cualificado, hace que cualquier tipo de cuestión que se suscite en materia de igualdad sea gestionado de una manera efectiva y eficaz.

  c/ Roger de Llúria 116 * 08037, Barcelona

  https://www.igualia.com/

  93 451 33 21

  info@igualia.com

 • Mutual Medica

  logo Mutual Medica

  MUTUAL MÈDICA és una mutualitat especialitzada en la previsió social del metge. Així mateix, en virtut de l'establert per la Resolució de 24 de juliol de 2007 de la Dirección General de Ordenación de la Seguridad Social, MUTUAL MÈDICA està autoritzada per a actuar com alternativa al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) per a tots els metges d'Espanya.

  Via Laietana, 31, 08003 Barcelona.

 • Novo Nordisk Pharma S.A.

  logo Novo Nordisk Pharma S.A.

  Novo Nordisk es una compañía global de cuidados sanitarios con 95 años de innovación y liderazgo en el cuidado de la diabetes. Esta herencia nos ha dado la experiencia y la capacidad adecuadas para ayudar a la gente que padece otras graves patologías crónicas, como hemofilia, trastornos del crecimiento y obesidad. Novo Nordisk tiene su sede central en Dinamarca, emplea a unas 42.700 personas en 79 países y comercializa sus productos en más de 170 países.

  Vía de los Poblados 3, edificio 6, 3 planta 28033 Madrid

  www.novonordisk.es

 • YOIGO

  logo YOIGO

  En Dotgainen llevamos más de 15 años como consultores de Informática y Telecomunicaciones, diseñando, implementando y manteniendo soluciones de IT adecuadas para los objetivos de negocio más importantes de cada cliente. No importa lo complejo que sea tu proyecto, siempre tenemos un único objetivo: asesorar y acompañar a nuestros clientes en su camino hacia un éxito duradero. Tenemos un gran conocimiento y experiencia en el sector, que lo aplicamos para ofrecerte nuevas ideas para tu empresa. Es por eso, que de la mano de Yoigo Empresas, queremos ponerte las cosas más fáciles y ofrecerte tarifas exclusivas para empresas, que incluyen telefonía móvil y fija, conectividad, Fibra óptica, SDWAN, soluciones de telefonía avanzada y Microsoft Office 365. 

  Avda Diagonal, 534 08006 Barcelona

  https://www.dotgainen.es

  93 180 10 85

  aces@dotgainen.es

Fes-te soci