Empreses col·laboradores

Patrocinadors i col·laboradors

 • Comertel

  logo Comertel

  Después de más de 20 años de trabajo y dedicación, estamos presentes en distintos sectores de la restauración colectiva: Sanidad, Enseñanza, Restaurantes Laborales, Tercera Edad, etc., a través de nuestras distintas empresas del grupo.

  C. Fructuós Gelabert, 2-4. 8º4ª Edificio Conata I 08970 Sant Joan Despí

  http://www.comertel.es/

  93 477 64 16

  info@comertel.es

 • Serom

  logo Serom

  SEROM, fundada l'any 1990, és una empresa constructora compromesa i actual, amb una àmplia experiència en totes les nostres àrees d'activitat, especialment en edificació, obres de serveis/manteniments integrals d'edificis i obra civil, amb certificats de classificació empresarial i sistemes de gestió certificats. El seu principal objectiu és satisfer les necessitats dels nostres clients, mitjançant un esperit d’innovació, creativitat i l'adequada gestió dels recursos humans.

  c/ de la Marina, 311, Entresol 1ª 08025 Barcelona

  http://www.serom.cat

  93 348 15 66

  vjulia@serom.cat

 • auren

 • CANON Barcelona 22@

  logo CANON Barcelona 22@

  Canon Business Center Barcelona 22@ és un soci per a l’optimització de la impressió i la gestió documental en el centre de treball. Es dedica a les impressores multifuncionals; a la venda i servei/manteniment de plòters i escàners; a la gestió documental i d’impressió; així com a pantalles interactives i cartelleria digital, entre d’altres activitats. Amb les seves solucions 360º és una ajuda per afrontar qualsevol repte professional. El seu servei és ràpid i de proximitat i, gràcies a la seva àrea de client, permet gestionar lectures, factures i comandes, amb la màxima facilitat.

  C/ Espronceda 333, 08027 Barcelona

  https://canonbcn22.com/

 • Comtec

  logo Comtec

  L’equip que integra Comtec aporta més de 20 anys d’experiència en serveis de consultoria d’estratègia, sistemes i operacions. La nostra especialitat és el sector de la salut i el benestar, i hem treballat tant en atenció primària com en hospitalització d’aguts, atenció sociosanitària i salut mental, però també en recerca i docència, entre altres branques. Ajudem a millorar la gestió i el desenvolupament de les organitzacions amb l’objectiu de potenciar-ne els resultats.

  Rambla de Catalunya, 39, 08007 Barcelona

  http://www.comtecquality.com/

  934 87 46 56

 • Doctoralia

  logo Doctoralia

  Doctoralia es la plataforma líder mundial que conecta profesionales de la salud con pacientes, transformando y mejorando la relación entre ellos. Ofrece herramientas que ayudan a mejorar la visibilidad online de los profesionales de la salud, ayudándoles a encontrar más pacientes y a gestionar mejor su relación con ellos. A su vez, acerca la salud al usuario, ofreciéndoles un espacio donde preguntar, opinar y encontrar al mejor profesional de la salud acorde a sus necesidades.

  Josep Pla 2, Building 2, 08019 Barcelona.

  http://www.doctoralia.es

 • Ferrer

  logo Ferrer

  Ferrer és una empresa farmacèutica privada amb seu a Barcelona, que duu a terme activitats al llarg de tota la cadena de valor, des de la R+D fins a la comercialització internacional. Té presència en més de 115 països, amb 19 filials internacionals. La seva activitat es desenvolupa en els sectors de farmàcia, salut, química fina i alimentació, àrees clau per contribuir a la millora de la salut i qualitat de vida de les persones.

  Diagonal 549, 08029 Barcelona

  www.ferrer.com

  93 600 37 00

 • Gesesa

  logo Gesesa

  Servicios integrales de limpieza para empresas, especialistas en el sector sanitario. Se ofrecen todos los servicios que dicho sector demanda en cuanto a sus peculiaridades, necesidades y exigencias.

  C/ Maria Barrientos, 17 local 1 08028 Barcelona

  93 209 21 02

  info@gesesa.net

 • JOIN

  logo JOIN

  L’empresa Join s’ha sumat a la llista de patrocinadors i col·laboradors de l’AES. Join es dedica a desenvolupar eines de comunicació segura TIC per a professionals de la salut

   

  +34648243493

  a.oroval@allm.net

 • Randstad

  logo Randstad

  Randstad Professionals Healthcare posa a l’abast de les empreses un equip de consultors especialitzats. La seva experiència i coneixement del sector, juntament amb l’aplicació d’innovadores tècniques de reclutament i identificació de talent, fan d’aquest equip un partner necessari per a la selecció del millor talent i per a l’èxit de la companyia. Algunes de les posicions en què s’especialitza en sanitat són: director d’hospital, director d’infermeria, director mèdic, metge, odontòleg, infermera i consultor comercial. Pel que fa a salut laboral: director de servei, coordinador de salut, metge, infermera i fisioterapeuta. I en l’àmbit sociosanitari: director de centre, coordinador del servei i equip tècnic sociosanitari

  Avinguda Diagonal, 615, 08028 Barcelona

  www.randstad.es/empresas/professionals

 • Validatedid

  logo Validatedid

  A Validated ID sabem que gestionar els compromisos legals no és fàcil, representa un alt cost i afecta directament a la productivitat de l'empresa. Per això hem creat ViDSigner com un servei de signatura biomètrica que combina la seguretat de la tecnologia criptogràfica amb la facilitat d'ús de la signatura manuscrita. ViDSigner és ideal per a la signatura de documents en entorns sanitaris com ara els consentiments informats.

  C/ del Pardal 6 - 08224 Terrassa.

  http://www.validatedid.com/ca/

 • Banc Sabadell

  logo Banc Sabadell

  Banc Sabadell és el quart grup bancari privat espanyol, integrat per diferents bancs, marques, societats filials i societats participades que abasten tots els àmbits del negoci financer sota un denominador comú: professionalitat i qualitat

  https://www.bancsabadell.com/cs/Satellite/COBSP291448_SabAtl/Associacio-Catalana-d%E2%80%99Entitats-de-Salut/2000008513649/ct/

  Avda. Óscar Esplá, 37 - 03007 Alacant

 • Becton Dickinson

  logo Becton Dickinson

  BD és una empresa multinacional de tecnologia sanitària que centra els seus esforços a millorar l'administració de medicaments, en optimitzar el diagnòstic de malalties infeccioses i el càncer, així com en el avançar en el descobriment de nous fàrmacs. BD fabrica i comercialitza productes sanitaris, instruments de laboratori, anticossos, reactius i productes de diagnòstic mitjançant els seus tressegmentos: BDMedical, BD Diagnostics i BD Biosciences

  Camino de Valdeoliva s/n - 28750 San Agustín del Guadalix MADRID

  http://www.bd.com/es/

 • Biddown

  logo Biddown

  Biddown es una plataforma online de negociación electrónica y e-sourcing

   

  Llacuna, 162-164 - 08018 Barcelona

  www.biddown.com

 • Incotec

  logo Incotec

  Incotec és una consultora de referència en l’àmbit de la innovació empresarial que treballa als sectors agroalimentari, químic, farmacèutic, i de salut, entre d’altres

  Carrer Caravel.la “La Niña”, 22 - 08017 Barcelona

  http://www.incotec.es

 • Mutual Medica

  logo Mutual Medica

  MUTUAL MÈDICA és una mutualitat especialitzada en la previsió social del metge. Així mateix, en virtut de l'establert per la Resolució de 24 de juliol de 2007 de la Dirección General de Ordenación de la Seguridad Social, MUTUAL MÈDICA està autoritzada per a actuar com alternativa al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) per a tots els metges d'Espanya.

  Via Laietana, 31, 08003 Barcelona.

 • Novo Nordisk Pharma S.A.

  logo Novo Nordisk Pharma S.A.

  Novo Nordisk es una compañía global de cuidados sanitarios con 95 años de innovación y liderazgo en el cuidado de la diabetes. Esta herencia nos ha dado la experiencia y la capacidad adecuadas para ayudar a la gente que padece otras graves patologías crónicas, como hemofilia, trastornos del crecimiento y obesidad. Novo Nordisk tiene su sede central en Dinamarca, emplea a unas 42.700 personas en 79 países y comercializa sus productos en más de 170 países.

  Vía de los Poblados 3, edificio 6, 3 planta 28033 Madrid

  www.novonordisk.es

 • Sham

  logo Sham

  Fundada a França el 1927 per un grup de directors d’hospitals, Sham és una companyia mutualista especialitzada en assegurances i gestió de riscos, i és també un soci sòlid i sostenible d’agents sanitaris, socials i medicosocials. Com a operador de referència a escala europea en matèria de responsabilitat civil, Sham compta amb prop de 11.000 socis. Sham a Espanya és una filial del Grup Relyens, societat mutualista europea que ofereix al conjunt d’actors del sector de la salut, acció social i territoris, solucions de gestió, de prevenció i d’assegurances de riscos vinculats a l’activitat, amb tres àrees de competència complementàries: assegurances (Sham), corretatge (Sofaxis), assessorament i serveis (Neeria). 

  Avenida Diagonal 605 5ª planta

  www.sham.es

  (+34) 93 611 90 05

  natalia.simo@relyens.eu

 • Siemens Healhtineers

  logo Siemens Healhtineers

  Siemens Healthineers es el negocio de salud de Siemens AG y se gestiona de forma independiente. Con sus soluciones y servicios, permite que los proveedores de atención sanitaria se enfrenten a los desafíos actuales y destaquen en sus respectivos entornos. SiemensHealthineers es líder en tecnología sanitaria y cuenta con un amplio portfolio en áreas destacadas como el diagnóstico por imagen, la terapia, el diagnóstico de laboratorio y la medicina molecular. SiemensHealthineers también desarrolla servicios digitales y soluciones de consultoría

  Avda. Leonardo da Vinci, nº 15-17 Parque Empresarial La Carpetania 28906 Getafe Madrid.

  www.healthineers.siemens.es

Fes-te soci