Empreses col·laboradores

Patrocinadors i col·laboradors

 • ALEU

  logo ALEU

  Con más de 26 años de experiencia consolidada en el establecimiento de relaciones comerciales entre España y Asia, Aleu Medical se consolida como un referente en tests de diagnóstico in vitro y soluciones dedicadas a la mejora de procesos en el ámbito sanitario mediante software, hardware y periféricos de fabricación propia. utilizando tecnologías de vanguardia. Nos especializamos en la gestión integral de la cadena de suministro , cubriendo el desarrollo, importación y distribución de productos sanitarios.

  Nos definimos por la personalización con el cliente, apoyados por los valores fundamentales de compromiso, excelencia y eficiencia.

  Paseo de Gracia 78, 2º 1ra- 08008 - Barcelona

  https://www.aleu.com

  933 100 395 -- 686403009

  info@aleu.com -- Monica Perez

 • Comertel

  logo Comertel

  Después de más de 20 años de trabajo y dedicación, estamos presentes en distintos sectores de la restauración colectiva: Sanidad, Enseñanza, Restaurantes Laborales, Tercera Edad, etc., a través de nuestras distintas empresas del grupo.

  C. Fructuós Gelabert, 2-4. 8º4ª Edificio Conata I 08970 Sant Joan Despí

  https://www.aramark.es/sectores/socio-sanitario/hospitales?sc_lang=ca-ES

  93 477 64 16

  info@comertel.es

 • OPINAT

  logo OPINAT

  En Opinat ens dediquem a mesurar l'experiència del client mitjançant el sistema Net promoter Score (NPS (c)) des de fa més de 12 anys.

  Som especialistes en dissenyar i implantar sistemes NPS (c) en clíniques, hospitals o qualsevol tipus de negoci vinculat amb la sanitat perquè entenem que el pacient o usuari és l'eix a partir del que ha de pivotar tota l'organització.

  En Opinat ens dediquem a implementar el nostre programari perquè puguin conèixer i gestionar l'opinió dels seus clients a temps real.

  (+34) 609 162 576

  sraventos@opinat.com

 • Serom

  logo Serom

  SEROM, fundada l'any 1990, és una empresa constructora compromesa i actual, amb una àmplia experiència en totes les nostres àrees d'activitat, especialment en edificació, obres de serveis/manteniments integrals d'edificis i obra civil, amb certificats de classificació empresarial i sistemes de gestió certificats. El seu principal objectiu és satisfer les necessitats dels nostres clients, mitjançant un esperit d’innovació, creativitat i l'adequada gestió dels recursos humans.

  c/ de la Marina, 311, Entresol 1ª 08025 Barcelona

  http://www.serom.cat

 • auren

  logo auren

  Auren ofereix serveis complets d'auditoria, consultoria, assessoria legal i fiscal i corporate. Som la primera firma espanyola de serveis professionals multidisciplinar, orientada a crear valor i contribuir al desenvolupament sostenible de la societat, les organitzacions i els ciutadans. Ens diferenciem per la nostra flexibilitat, disponibilitat i proximitat amb els nostres clients. Proporcionem a les empreses i organitzacions les eines de gestió més avançades, les idees més innovadores i els mitjans per facilitar una adaptació ràpida i rendible a l'entorn canviant. Auren té 15 oficines a Espanya, ubicades a: Corunya, Alacant, Barcelona, Bilbao, Cartagena, Palmes de Gran Canària, Madrid, Màlaga, Múrcia, Palma, Sevilla, València, Valladolid, Vigo i Saragossa, i compta amb una xarxa internacional d’oficines establertes a Portugal, Alemanya, Països Baixos, Argentina, Xile, Mèxic, Colòmbia i Uruguai. El nostre equip professional està format per més de 800 professionals a Espanya i gairebé 2.000 a tot el món. A més, Auren pertany a la xarxa internacional ANTEA, Aliança de Firmes Independents, present en més de 70 països i amb 300 oficines a tot el món.

  c. Mallorca, 260. Barcelona 08008.

  https://www.auren.es/

 • Athenea

  logo Athenea
  Athenea Solutions som una empresa amb seu a Barcelona que des de 2006 ens especialitzem en projectes de consultoria i digitalització per a centres de salut i altres organitzacions de la cadena de valor del sector sanitari.
   
  Centrem els nostres esforços en modernitzar i transformar el sector mitjançant l'aplicació de mètodes i tècniques innovadores.Volem millorar l'experiència dels pacients, els resultats clínics i els costos de l'atenció amb ajuda dels professionals assistencials.
   
  Desenvolupem solucions en l'àmbit de:
  1) L'Estratègia i Organització, 
  2) L'optimització Lean i Kaizen de processos 
  3) L'Experiència del Pacient
  4) L'Excel·lència i la Qualitat
  5) Digital Health

  Sant Elies 29, 4º 3 B, 08006 Barcelona

  https://atheneasolutions.com/

  +34 931 297 570

 • CANON Barcelona 22@

  logo CANON Barcelona 22@

  Canon Business Center Barcelona 22@ és un soci per a l’optimització de la impressió i la gestió documental en el centre de treball. Es dedica a les impressores multifuncionals; a la venda i servei/manteniment de plòters i escàners; a la gestió documental i d’impressió; així com a pantalles interactives i cartelleria digital i creació de continguts entre d´altres activitats. Amb les seves solucions 360º és una ajuda per afrontar qualsevol repte professional. El seu servei és ràpid i de proximitat i, gràcies a la seva àrea de client, permet gestionar lectures, factures i comandes, amb la màxima facilitat.

   

  C/ Espronceda 333, 08027 Barcelona

  https://canonbcn22.com/

  933 036 436 - 673807588

  samanta@canonbcn22.com

 • Comtec

  logo Comtec

  COMTEC és una consultora especialitzada en el sector de la salut i el benestar, amb més de 25 anys d’experiència.

  El nostre propòsit és ajudar als liders a imaginar i fer realitat el futur que volen crear. Per això, acompanyem a les organitzacions en els processos de transformació i millora de la gestió amb l'objectiu d'optimitzar els seus resultats i garantir la seva sostenibilitat.

  Estem especialitzats en planificació estratègica, avaluació d’organitzacions i sistemes de gestió, certificacions i acreditacions, implantació de sistema de gestió de la qualitat i de la seguretat del pacient, millora i optimització de processos i gestió de l’experiència del client.

  Rambla de Catalunya, 39, 08007 Barcelona

  http://www.comtecquality.com/

  934 87 46 56

 • confide

  logo confide

  Des de 1990 a Confide, com a corredoria d'assegurances i reassegurances, vetllem pels interessos i la satisfacció dels nostres clients identificant les necessitats i aconseguint els millors acords tant en el mercat nacional com internacional.
  Oferim una gestió integral del programa assegurador 360è, dissenyat específicament per a cada client. 
  Des de 1993 som socis estratègics en gestió de riscos del sistema sanitari públic i privat català.
  A l'octubre de 2022 Confide s'integra en PIB Group i Martín Navaz, president de Confide, es converteix en el CEO del grup britànic a Espanya i Portugal.
  La independència, la confiança i l'assessorament especialitzat professional ens distingeix.

  aribau 200 3ª pl - 08036 Barcelona

  https:/www.confidecorredoria.es

  93 3065353 - +34 681304809

  silvia.morell@confide.es

 • Construcciones Bosch Pascual

  logo Construcciones Bosch Pascual
  Un dels pilars fonamentals i diferencials és la captació i garantia tècnica de CONSTRUCCIONS BOSCH PASCUAL. Apostem per les persones com a base de la competitivitat i servei a client. El nostre equip de professionals inclou, enginyers de camins, canals i ports, enginyers industrials, enginyers de l'edificació, arquitectes tècnics, màster en prevenció de riscos laborals, llicenciats en ADE, diplomats en ciències empresarials, administratius, encarregats i operaris. Tots ells amb una llarga i provada experiència en diferents empreses de primer nivell de sector.
  Detallistes, perfeccionistes i curosos, la nostra metodologia de gestió dels contractes es basa en una anàlisi profunda del projecte a executar. S'analitza la factibilitat tècnica, econòmica i de terminis. Es realitzen revisions periòdiques de desviacions, actualització constant del camí crític, planificació logística, planificació de recursos, enginyeria de valor i en general, qualsevol aspecte que afecti tant a la qualitat, al termini o al cost de l'obra.

  Fructuós Gelabert, 2-4, Edifici Conata, 1, 5o1a · 08970 · Sant Joan Despí

  https://ca.boschpascualconstrucciones.com/

 • Constructora del Cardoner

  logo Constructora del Cardoner
  Som un grup empresarial dedicat a la construcció, promoció immobiliària, manteniment d’edificis i altres serveis relacionats amb el món de l’edificació i l’obra civil.
  El nostre objectiu principal és donar un servei complet al client en totes les etapes del cicle de vida dels actius des del disseny fins a la fase de l’explotació, sempre buscant un segell de màxima qualitat i excel•lència.
  Constructora del Cardoner es una empresa constructora amb més de trenta anys de presència al sector i una àmplia cartera de projectes en diferents sectors com ara retail, contract, residencial i equipaments de diferents tipus.
  Busquem diferenciar-nos sempre amb una construcció de la màxima qualitat, tenint cura de la posada en obra i amb una gran atenció als acabats.

  Muralla de Sant Francesc 49 08241 Manresa, Barcelona

  https://www.constructoracardoner.com/ca/

 • Gesesa

  logo Gesesa

  Servicios integrales de limpieza para empresas, especialistas en el sector sanitario. Se ofrecen todos los servicios que dicho sector demanda en cuanto a sus peculiaridades, necesidades y exigencias.

  C/ Maria Barrientos, 17 local 1 08028 Barcelona

  https://gesesa.net/ca/home/

  93 209 21 02

  info@gesesa.net

 • ICDQ

  logo ICDQ

  ICDQ es una empresa certificadora de sistemes de gestió i verificadora ambiental y de sostenibilitat amb més de 20 anys d’experiència i que compta amb les acreditacions i els reconeixements internacionals necessaris per assegurar la validesa dels certificats emesos així com garantir la seva competència tècnica.

  ICDQ es una empresa de persones al servei de persones. El principal actiu de les empreses son les persones que les integren, que s’esforcen cada dia amb l’objectiu de complir amb els compromisos adquirits amb els seus clients, amb ells mateixos i per l’excel·lència en el seu entorn laboral i social.

  A l’escollir a ICDQ el client està segur de que les activitats seran portades a terme per professionals amb l’adequada qualificació, i la necessària experiència i coneixement en el sector d’activitat a certificar.

  Parc TecnoCampus Mataró-Maresme Edificio TCM2, P6 Avinguda Ernest Lluch, 32 08302, Mataró (Barcel

  https://www.icdq.es/

  +34 933631701

  info@icdq.es

 • light eyes

  logo light eyes
  Light Eyes, situada a La Salle Barcelona, és líder en protegir negocis contra problemes cibernètics. Col·laborem amb la UPC i empreses importants per oferir solucions de seguretat. Formem part d'una xarxa nacional que garanteix protecció i compliment de les lleis de privacitat.
  A Light Eyes, t'oferim seguretat digital innovadora amb LE-CERT, el nostre propi sistema de protecció. Treballem conjuntament amb una xarxa europea per lluitar contra problemes cibernètics globals. Amb certificacions en seguretat digital, ens assegurem de protegir els teus actius digitals amb solucions personalitzades.
  Contacta'ns per obtenir més detalls."

  C/ de Sant Joan de la Salle, 42

  https://www.apoloanalytics.com/light-eyes

 • LIVO

  logo LIVO

  Livo neix de la fusió de la vocació sanitària i la tecnològica per proporcionar als centres sanitaris les eines necessàries per combatre l'escassetat d'infermeria i crear un espai per a les plantilles més flexible. Vam començar desenvolupant una aplicació que connecta centres amb una xarxa de més de 10.000 infermer/es disponibles per a cobrir absències, baixes, permisos i pics assistencials, garantint un índex de cobertura superior al 95%. A més, compta amb una eina per a la gestió interna de cobertures que permet als equips de planificació i supervisió a alliberar el 70% del seu temps en tasques manuals i als professionals aplicar als torns de manera voluntària, generant un ambient laboral més conciliador, promovent la retenció i el bon clima laboral. 

  C/Sant Antoni Maria Claret 167 Pabellón Sant Manuel 08025 Barcelona (Barcelona Health Hub)

  https://www.getlivo.com

  +34648002913

  carlos@getlivo.com

 • LLAMALITICA

  logo LLAMALITICA

  Llamalitica® es la startup que pretende mejorar la relación entre pacientes y médicos, haciéndola más directa. Esto lo consiguen mediante su Asistente Virtual MichiQ ® que emplea un modelo propio de Inteligencia Artificial Generativa basado en España. De este modo, la conversación entre paciente y médico primero se transcribe (sin necesidad de preparación previa) y en segundos se obtiene en formato SOAP. Así se mejora la experiencia de paciente y reduce el tiempo de consulta no médica. El SOAP es exportable al momento y integrables en su EHR via API FHIR. 

   
   

  C/Espronceda 183 local 2 - 08018 Barcelona

  https://www.llamalitica.com

  93 047 7048 - +34 605 08 37 10

  fllordachs@llamalitica.com

 • Medtronic

  logo Medtronic

  Medtronic, con sede en Dublín, Irlanda, es una compañía que proporciona soluciones sanitarias y tecnología innovadora para las patologías más complejas y complicadas. Inspirando esperanza y nuevas posibilidades en personas de todo el mundo. Con más de 90000 personas repartidas por más de 150 países, Medtronic trabaja de la mano con los profesionales sanitarios para introducir nuevas terapias y optimizar los tratamientos.

  C/María de Portugal, 11 Madrid, 28050

  https://www.medtronic.com/covidien/es-es/

  916 25 04 00

 • nymiz

  logo nymiz

  Somos una herramienta de software B2B SaaS impulsada por IA que anonimiza datos de identificación personal (PII, por sus siglas en inglés) en casi cualquier tipo de documento y base de datos, en diversas industrias e idiomas. Trabajamos con grandes empresas y administraciones públicas para evitar violaciones de datos y cumplir con las normas de privacidad así como favorecer la analítica de datos posterior. Muy presentes en ámbito de healthcare.

  C/ Gran Vía de Don Diego López de Haro 1, planta 7 – 48001 (Spain) Biscay (Spain)

  https://www.nymiz.com/

  +34 682 61 12 52

  oscar@nymiz.com

 • PDCA Operations

  logo PDCA Operations

  PDCA Operations és una consultoria especialitzada en la implantació de metodologies de millora contínua (Plan, Do, Check & Act) per a l'obtenció de resultats mesurables a tots el nivells.

  Som un equip d’enginyers  amb més de 20 anys d’experiència en operacions en empreses industrials i de serveis, que ens hem especialitzat en la millora de la gestió operativa en el sector Healthcare

  Ens enfoquem a resultats operatius, treballem sobre el terreny, potenciem el comandament intermedi en àrees tals com blocs quirúrgics, procés d’hospitalització, atenció sociosanitària, serveis d’urgències, farmàcia hospitalària, logística i aprovisionament, consultes externes, experiència pacient, tant en centres hospitalaris com en centres mèdics.

  Identifiquem QUÈ cal fer a partir de diagnòstics operatius i COM aconseguir-ho a partir de projectes de gestió del canvi operatiu.

  Els nostres valors són: Passió pel que fem, honesteDat en el objectius, Compromís en resultats, Acció i mètode

  Avda de la Via Augusta 15-25, 08174 Sant Cugat del Vallès, Barcelona. @Sant Cugat Business Park

  https://www.pdcaoperations.com

 • Randstad

  logo Randstad

  Randstad Professionals Healthcare posa a l’abast de les empreses un equip de consultors especialitzats. La seva experiència i coneixement del sector, juntament amb l’aplicació d’innovadores tècniques de reclutament i identificació de talent, fan d’aquest equip un partner necessari per a la selecció del millor talent i per a l’èxit de la companyia. Algunes de les posicions en què s’especialitza en sanitat són: director d’hospital, director d’infermeria, director mèdic, metge, odontòleg, infermera i consultor comercial. Pel que fa a salut laboral: director de servei, coordinador de salut, metge, infermera i fisioterapeuta. I en l’àmbit sociosanitari: director de centre, coordinador del servei i equip tècnic sociosanitari

  Avinguda Diagonal, 615, 08028 Barcelona

  https://www.randstad.es/empresas/professionals

 • URBENER

  logo URBENER

  Bàsicament actuem com a representants de l’empresa davant el mercat majorista (OMIE I REE) oferint-vos la oportunitat de comprar directament a preu de cost la vostra energia, combinat amb altres serveis com:

  -Gestió de contractes bilaterals amb productors directement.

  -Donar-vos el servei de Balanç energètic, podent vendre l’energia que deixeu de consumir. 

  -La possibilitat de consumir energia verda 100%.

  -Contracte de futurs.

  L’estalvi de costos enegètics depen de molts factors, com el contracte que tingueu actualment, dtes, promocions, etc. Tot i això comprant l’energia directament al mercat majorista es poden aconseguir diferéncials molt importants que poden oscilar entre el10 i el 70% de diferencial en el cost de l’energia.

  691.091.868. 972.222.951

  urbener@urbener.com

 • ESTUDI PSP ARQUITECTURA

  logo ESTUDI PSP ARQUITECTURA

  A Estudi PSP treballem principalment en projectes de la salut, dissenyant nous hospitals, ampliant i reformant hospitals existents, residències geriàtriques i altres instal·lacions de salut. En els últims anys hem focalitzat els nostres esforços i investigacions en el "healing space", l'ACP (atenció centrada en la persona) i la neurociència aplicada l'arquitectura, basant-nos en l’evidència  i apostant per la innovació i la investigació. A la vegada anteposem el compromís social de les nostres accions, la sostenibilitat i el respecte a la pluralitat d'usuaris.

   

  Roca i Batlle 30, planta passatge

  HTTPS://www.aheadpsp.com/

  +34 934181999 / +34 619117577

  info@aheadpsp.com / clara@aheadpsp.com

 • igualia

  logo igualia

  IGUALIA es marca registrada perteneciente al Grupo SGP, empresa conformada por profesionales expertos en materia de Igualdad de Oportunidades.

  IGUALIA nace en el año 2007 tras la aprobación de la Ley Orgánica 3 / 2007 de 22 de marzo para la igualdad efectiva de mujeres y hombres.

  Sus sedes se centran en Barcelona y Madrid, y dispone de una red de centros y colaboradores/as que permite cubrir todo el territorio nacional y parte de Latinoamérica.

  Nuestra experiencia permite abarcar desde el diseño e implantación del Plan de Igualdad, hasta la auditoria de control y seguimiento, pasando, claro está, por la elaboración e implantación de los procedimientos necesarios para la correcta tramitación de las acciones positivas.

  El hecho de disponer de un equipo humano altamente cualificado, hace que cualquier tipo de cuestión que se suscite en materia de igualdad sea gestionado de una manera efectiva y eficaz.

  c/ Roger de Llúria 116 * 08037, Barcelona

  https://www.igualia.com/

  93 451 33 21

  info@igualia.com

 • Mutual Medica

  logo Mutual Medica

  MUTUAL MÈDICA és una mutualitat especialitzada en la previsió social del metge. Així mateix, en virtut de l'establert per la Resolució de 24 de juliol de 2007 de la Dirección General de Ordenación de la Seguridad Social, MUTUAL MÈDICA està autoritzada per a actuar com alternativa al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) per a tots els metges d'Espanya.

  Via Laietana, 31, 08003 Barcelona.

 • Validatedid

  logo Validatedid

  A Validated ID sabem que gestionar els compromisos legals no és fàcil, representa un alt cost i afecta directament a la productivitat de l'empresa. Per això hem creat ViDSigner com un servei de signatura biomètrica que combina la seguretat de la tecnologia criptogràfica amb la facilitat d'ús de la signatura manuscrita. ViDSigner és ideal per a la signatura de documents en entorns sanitaris com ara els consentiments informats.

Fes-te soci