Empreses col·laboradores

Patrocinadors i col·laboradors

 • Comertel

  logo Comertel

  Después de más de 20 años de trabajo y dedicación, estamos presentes en distintos sectores de la restauración colectiva: Sanidad, Enseñanza, Restaurantes Laborales, Tercera Edad, etc., a través de nuestras distintas empresas del grupo.

  C. Fructuós Gelabert, 2-4. 8º4ª Edificio Conata I 08970 Sant Joan Despí

  https://www.aramark.es/sectores/socio-sanitario/hospitales?sc_lang=ca-ES

  93 477 64 16

  info@comertel.es

 • OPINAT

  logo OPINAT

  En Opinat ens dediquem a mesurar l'experiència del client mitjançant el sistema Net promoter Score (NPS (c)) des de fa més de 12 anys.

  Som especialistes en dissenyar i implantar sistemes NPS (c) en clíniques, hospitals o qualsevol tipus de negoci vinculat amb la sanitat perquè entenem que el pacient o usuari és l'eix a partir del que ha de pivotar tota l'organització.

  En Opinat ens dediquem a implementar el nostre programari perquè puguin conèixer i gestionar l'opinió dels seus clients a temps real.

  (+34) 609 162 576

  sraventos@opinat.com

 • Serom

  logo Serom

  SEROM, fundada l'any 1990, és una empresa constructora compromesa i actual, amb una àmplia experiència en totes les nostres àrees d'activitat, especialment en edificació, obres de serveis/manteniments integrals d'edificis i obra civil, amb certificats de classificació empresarial i sistemes de gestió certificats. El seu principal objectiu és satisfer les necessitats dels nostres clients, mitjançant un esperit d’innovació, creativitat i l'adequada gestió dels recursos humans.

  c/ de la Marina, 311, Entresol 1ª 08025 Barcelona

  http://www.serom.cat

 • auren

  logo auren

  Auren ofereix serveis complets d'auditoria, consultoria, assessoria legal i fiscal i corporate. Som la primera firma espanyola de serveis professionals multidisciplinar, orientada a crear valor i contribuir al desenvolupament sostenible de la societat, les organitzacions i els ciutadans. Ens diferenciem per la nostra flexibilitat, disponibilitat i proximitat amb els nostres clients. Proporcionem a les empreses i organitzacions les eines de gestió més avançades, les idees més innovadores i els mitjans per facilitar una adaptació ràpida i rendible a l'entorn canviant. Auren té 15 oficines a Espanya, ubicades a: Corunya, Alacant, Barcelona, Bilbao, Cartagena, Palmes de Gran Canària, Madrid, Màlaga, Múrcia, Palma, Sevilla, València, Valladolid, Vigo i Saragossa, i compta amb una xarxa internacional d’oficines establertes a Portugal, Alemanya, Països Baixos, Argentina, Xile, Mèxic, Colòmbia i Uruguai. El nostre equip professional està format per més de 800 professionals a Espanya i gairebé 2.000 a tot el món. A més, Auren pertany a la xarxa internacional ANTEA, Aliança de Firmes Independents, present en més de 70 països i amb 300 oficines a tot el món.

  c. Mallorca, 260. Barcelona 08008.

  https://www.auren.es/

 • Athenea

  logo Athenea
  Athenea Solutions som una empresa amb seu a Barcelona que des de 2006 ens especialitzem en projectes de consultoria i digitalització per a centres de salut i altres organitzacions de la cadena de valor del sector sanitari.
   
  Centrem els nostres esforços en modernitzar i transformar el sector mitjançant l'aplicació de mètodes i tècniques innovadores.Volem millorar l'experiència dels pacients, els resultats clínics i els costos de l'atenció amb ajuda dels professionals assistencials.
   
  Desenvolupem solucions en l'àmbit de:
  1) L'Estratègia i Organització, 
  2) L'optimització Lean i Kaizen de processos 
  3) L'Experiència del Pacient
  4) L'Excel·lència i la Qualitat
  5) Digital Health

  Sant Elies 29, 4º 3 B, 08006 Barcelona

  https://atheneasolutions.com/

  +34 931 297 570

 • Comtec

  logo Comtec

  L’equip que integra Comtec aporta més de 20 anys d’experiència en serveis de consultoria d’estratègia, sistemes i operacions. La nostra especialitat és el sector de la salut i el benestar, i hem treballat tant en atenció primària com en hospitalització d’aguts, atenció sociosanitària i salut mental, però també en recerca i docència, entre altres branques. Ajudem a millorar la gestió i el desenvolupament de les organitzacions amb l’objectiu de potenciar-ne els resultats.

  Rambla de Catalunya, 39, 08007 Barcelona

  http://www.comtecquality.com/

  934 87 46 56

 • Construcciones Bosch Pascual

  logo Construcciones Bosch Pascual
  Un dels pilars fonamentals i diferencials és la captació i garantia tècnica de CONSTRUCCIONS BOSCH PASCUAL. Apostem per les persones com a base de la competitivitat i servei a client. El nostre equip de professionals inclou, enginyers de camins, canals i ports, enginyers industrials, enginyers de l'edificació, arquitectes tècnics, màster en prevenció de riscos laborals, llicenciats en ADE, diplomats en ciències empresarials, administratius, encarregats i operaris. Tots ells amb una llarga i provada experiència en diferents empreses de primer nivell de sector.
  Detallistes, perfeccionistes i curosos, la nostra metodologia de gestió dels contractes es basa en una anàlisi profunda del projecte a executar. S'analitza la factibilitat tècnica, econòmica i de terminis. Es realitzen revisions periòdiques de desviacions, actualització constant del camí crític, planificació logística, planificació de recursos, enginyeria de valor i en general, qualsevol aspecte que afecti tant a la qualitat, al termini o al cost de l'obra.

  Fructuós Gelabert, 2-4, Edifici Conata, 1, 5o1a · 08970 · Sant Joan Despí

  https://ca.boschpascualconstrucciones.com/

 • Constructora del Cardoner

  logo Constructora del Cardoner
  Som un grup empresarial dedicat a la construcció, promoció immobiliària, manteniment d’edificis i altres serveis relacionats amb el món de l’edificació i l’obra civil.
  El nostre objectiu principal és donar un servei complet al client en totes les etapes del cicle de vida dels actius des del disseny fins a la fase de l’explotació, sempre buscant un segell de màxima qualitat i excel•lència.
  Constructora del Cardoner es una empresa constructora amb més de trenta anys de presència al sector i una àmplia cartera de projectes en diferents sectors com ara retail, contract, residencial i equipaments de diferents tipus.
  Busquem diferenciar-nos sempre amb una construcció de la màxima qualitat, tenint cura de la posada en obra i amb una gran atenció als acabats.

  Muralla de Sant Francesc 49 08241 Manresa, Barcelona

  https://www.constructoracardoner.com/ca/

 • Doctomatic

  logo Doctomatic

   

  Doctomatic és la plataforma de prevenció i gestió de malalties cròniques a distància, que millora la qualitat de vida dels pacients amb l'ajuda de la intel·ligència artificial i que permet al metge monetitzar la gestió d'aquest seguiment.

  El metge prescriu el servei a través de la nostra app i el pacient podrà fer una foto de la pantalla del dispositiu perquè els resultats pugin a la plataforma. Així, les dades es guardaran de manera ordenada i el seu metge podrà fer un seguiment de la malaltia en tot moment.

  Doctomatic parla l'idioma de qualsevol dispositiu de mesura com tensiòmetres, bàscules, o glucòmetres. Sigui quina sigui la marca.

   A més, si sorgeix alguna cosa que no va bé, el metge rebrà una alerta en temps real perquè pugui revisar les constants i valori si cal canviar alguna cosa a la medicació o als teus hàbits de salut. 

  Sant Antoni Maria Claret 167 08025 Barcelona, Spain

  https://www.doctomatic.com/

  +34 932 712 352

  info@doctomatic.com

 • Gesesa

  logo Gesesa

  Servicios integrales de limpieza para empresas, especialistas en el sector sanitario. Se ofrecen todos los servicios que dicho sector demanda en cuanto a sus peculiaridades, necesidades y exigencias.

  C/ Maria Barrientos, 17 local 1 08028 Barcelona

  https://gesesa.net/ca/home/

  93 209 21 02

  info@gesesa.net

 • ICDQ

  logo ICDQ

  ICDQ es una empresa certificadora de sistemes de gestió i verificadora ambiental y de sostenibilitat amb més de 20 anys d’experiència i que compta amb les acreditacions i els reconeixements internacionals necessaris per assegurar la validesa dels certificats emesos així com garantir la seva competència tècnica.

  ICDQ es una empresa de persones al servei de persones. El principal actiu de les empreses son les persones que les integren, que s’esforcen cada dia amb l’objectiu de complir amb els compromisos adquirits amb els seus clients, amb ells mateixos i per l’excel·lència en el seu entorn laboral i social.

  A l’escollir a ICDQ el client està segur de que les activitats seran portades a terme per professionals amb l’adequada qualificació, i la necessària experiència i coneixement en el sector d’activitat a certificar.

  Parc TecnoCampus Mataró-Maresme Edificio TCM2, P6 Avinguda Ernest Lluch, 32 08302, Mataró (Barcel

  https://www.icdq.es/

  902 080 075

  info@icdq.es

 • Medtronic

  logo Medtronic

  Medtronic, con sede en Dublín, Irlanda, es una compañía que proporciona soluciones sanitarias y tecnología innovadora para las patologías más complejas y complicadas. Inspirando esperanza y nuevas posibilidades en personas de todo el mundo. Con más de 90000 personas repartidas por más de 150 países, Medtronic trabaja de la mano con los profesionales sanitarios para introducir nuevas terapias y optimizar los tratamientos.

  C/María de Portugal, 11 Madrid, 28050

  https://www.medtronic.com/covidien/es-es/

  916 25 04 00

 • PDCA Operations

  logo PDCA Operations

  PDCA Operations és una consultoria especialitzada en la implantació de metodologies de millora contínua (Plan, Do, Check & Act) per a l'obtenció de resultats mesurables a tots el nivells.

  Som un equip d’enginyers  amb més de 20 anys d’experiència en operacions en empreses industrials i de serveis, que ens hem especialitzat en la millora de la gestió operativa en el sector Healthcare

  Ens enfoquem a resultats operatius, treballem sobre el terreny, potenciem el comandament intermedi en àrees tals com blocs quirúrgics, procés d’hospitalització, atenció sociosanitària, serveis d’urgències, farmàcia hospitalària, logística i aprovisionament, consultes externes, experiència pacient, tant en centres hospitalaris com en centres mèdics.

  Identifiquem QUÈ cal fer a partir de diagnòstics operatius i COM aconseguir-ho a partir de projectes de gestió del canvi operatiu.

  Els nostres valors són: Passió pel que fem, honesteDat en el objectius, Compromís en resultats, Acció i mètode

  Avda de la Via Augusta 15-25, 08174 Sant Cugat del Vallès, Barcelona. @Sant Cugat Business Park

  https://www.pdcaoperations.com

 • Randstad

  logo Randstad

  Randstad Professionals Healthcare posa a l’abast de les empreses un equip de consultors especialitzats. La seva experiència i coneixement del sector, juntament amb l’aplicació d’innovadores tècniques de reclutament i identificació de talent, fan d’aquest equip un partner necessari per a la selecció del millor talent i per a l’èxit de la companyia. Algunes de les posicions en què s’especialitza en sanitat són: director d’hospital, director d’infermeria, director mèdic, metge, odontòleg, infermera i consultor comercial. Pel que fa a salut laboral: director de servei, coordinador de salut, metge, infermera i fisioterapeuta. I en l’àmbit sociosanitari: director de centre, coordinador del servei i equip tècnic sociosanitari

  Avinguda Diagonal, 615, 08028 Barcelona

  https://www.randstad.es/empresas/professionals

 • Validatedid

  logo Validatedid

  A Validated ID sabem que gestionar els compromisos legals no és fàcil, representa un alt cost i afecta directament a la productivitat de l'empresa. Per això hem creat ViDSigner com un servei de signatura biomètrica que combina la seguretat de la tecnologia criptogràfica amb la facilitat d'ús de la signatura manuscrita. ViDSigner és ideal per a la signatura de documents en entorns sanitaris com ara els consentiments informats.

 • Biddown

  logo Biddown

  Biddown es una plataforma online de negociación electrónica y e-sourcing

   

  Llacuna, 162-164 - 08018 Barcelona

  https://biddown.com/

 • BIOREM

  logo BIOREM

  BIOREM som una enginyeria biomèdica centrada en la la tecnologia mèdica i l’equipament hospitalari. Nascuda a Barcelona l’any 2003 de la mà d’enginyers industrials, biomèdics i biotecnòlegs, dissenyem solucions a mida per a les institucions de l’àmbit de la salut —centres hospitalaris, instituts d’especialitat, laboratoris i centres de recerca—. En 18 anys, hem dut a terme més de 130 projectes, incloent 140 nous hospitals, centres d’atenció sanitària i instituts de recerca. Paral·lelament desenvolupem i participem en projectes d’innovació en tecnologia i creem noves eines tecnològiques.

  Madrazo 68 08006 Barcelona

  HTTPS://www.biorem.cat

  93 418 61 29

  biorem@biorem.cat

 • DESMON

  logo DESMON

  DESMON es una empresa dedicada a Equipamiento y Mobiliario para Oficinas, fundada en 1974.

  Somos fabricantes industriales especializados en los siguientes productos: Tabiques móviles, mamparas divisoriasarmarios y vestidores con puertas correderas, abatibles o plegables y sus interiores, mamparas divisorias, suelos técnicos (registrables y continuos), cabinas sanitarias, taquillas en paneles fenólicos y en DM compacto.

  DESMON con nuestro equipo especializado conseguimos junto a nuestros clientes crear nuevos espacios o remodelar los existentes para dar un mejor entorno de diseño y calidad.

  DESMON trabajamos con todo tipo de clientes, desde pequeñas empresas y franquicias hasta grandes constructoras y corporaciones. Estamos presentes en todo el mercado nacional e internacional.

 • ESTUDI PSP ARQUITECTURA

  logo ESTUDI PSP ARQUITECTURA

  A Estudi PSP treballem principalment en projectes de la salut, dissenyant nous hospitals, ampliant i reformant hospitals existents, residències geriàtriques i altres instal·lacions de salut. En els últims anys hem focalitzat els nostres esforços i investigacions en el "healing space", l'ACP (atenció centrada en la persona) i la neurociència aplicada l'arquitectura, basant-nos en l’evidència  i apostant per la innovació i la investigació. A la vegada anteposem el compromís social de les nostres accions, la sostenibilitat i el respecte a la pluralitat d'usuaris.

   

  Roca i Batlle 30, planta passatge

  HTTPS://www.aheadpsp.com/

  +34 934181999 / +34 619117577

  info@aheadpsp.com / clara@aheadpsp.com

 • igualia

  logo igualia

  IGUALIA es marca registrada perteneciente al Grupo SGP, empresa conformada por profesionales expertos en materia de Igualdad de Oportunidades.

  IGUALIA nace en el año 2007 tras la aprobación de la Ley Orgánica 3 / 2007 de 22 de marzo para la igualdad efectiva de mujeres y hombres.

  Sus sedes se centran en Barcelona y Madrid, y dispone de una red de centros y colaboradores/as que permite cubrir todo el territorio nacional y parte de Latinoamérica.

  Nuestra experiencia permite abarcar desde el diseño e implantación del Plan de Igualdad, hasta la auditoria de control y seguimiento, pasando, claro está, por la elaboración e implantación de los procedimientos necesarios para la correcta tramitación de las acciones positivas.

  El hecho de disponer de un equipo humano altamente cualificado, hace que cualquier tipo de cuestión que se suscite en materia de igualdad sea gestionado de una manera efectiva y eficaz.

  c/ Roger de Llúria 116 * 08037, Barcelona

  https://www.igualia.com/

  93 451 33 21

  info@igualia.com

 • Mutual Medica

  logo Mutual Medica

  MUTUAL MÈDICA és una mutualitat especialitzada en la previsió social del metge. Així mateix, en virtut de l'establert per la Resolució de 24 de juliol de 2007 de la Dirección General de Ordenación de la Seguridad Social, MUTUAL MÈDICA està autoritzada per a actuar com alternativa al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) per a tots els metges d'Espanya.

  Via Laietana, 31, 08003 Barcelona.

Fes-te soci