Logo Ultreia
 • Facebook
 • Twitter
Formació

Codificació amb CIM-10-MC/SCP. Curs monogràfic: Obstetrícia

 • portada curs
 • Data inici
  23/11/2017
  Data fi
  23/11/2017
  Duració
  8 h.
  Tipus
  Bonificable
  Modalitat
  Presencial
 • Dies d'impartició
  Dijous
  Lloc d'impartició
  ACES C/ Muntaner, 262 2º 2ª Barcelona
  Horari
  De 9'30-13'30h i de 15-19h

  Preu Associats i Aturats: 150€ / No associats:165€

Curs bonificable per la Fundación Estatal para la Formación y el Empleo.

Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació:

ACES/ULTREIA no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Estatal si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 10 dies sobre la data d'inici prevista del curs.

PROCÉS D´INSCRIPCIÓ:

1. Fer preinscripció online o bé trucar a ACES 93.209.19.92 i esperar a rebre confirmació de plaça.

2. Una vegada confirmada, cal fer la transferència de l'import al número de compte indicat a la butlleta, i lliurar la següent documentació:

- Butlleta complimentada juntament amb el comprovant de la transferència

- Fotocòpia llegible del DNI o NIE de l´alumne/a participant

LLIURAMENT DE LA DOCUMENTACIÓ: Data màxima 10 dies abans de l´inici del curs, a les oficines d´ACES, Muntaner 262 2n 2na., o enviar-la escanejada al correu mpeguero@ultreiaformacio.cat o mmarine@ultreiaformacio.cat  o per fax 93.201.09.92. NO s´admetrà cap inscripció sense la documentació demanada.

Es confirmarà la reserva de plaça, al telèfon de contacte o correu electrònic que ens faciliti l´alumne/a.

PER A MÉS INFORMACIÓ DEL CURS TRUCAR A ACES AL 93.209.19.92 o mpeguero@ultreiaformacio.cat o mmarine@ultreiaformacio.cat

Presentació del curs

El Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad i el Consejo Interterritorial han pres la determinació d’adoptar la classificació CIM -10-MC/SCP com estàndard de codificació clínica a l’Estat Espanyol a partir de l’1 de gener de 2016. A  Catalunya s’ha decidit iniciar-ho el proper 1 de gener de 2018.  

És aquest el segon d’una sèrie de cursos monogràfics, organitzats per la Societat Catalana de Documentació Mèdica de l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears, assessora del CatSalut,  amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement d’aquesta nova classificació de malalties i de procediments per a la codificació de dades clíniques.

La implantació de la CIM-10-MC/SCP suposa una extensió en el nombre de diagnòstics i procediments de 17.000 a més de 155.000, la qual és una oportunitat de millora per una major especificitat i possibilitat de creixement futur.

Aquest curs engloba la patologia obstétrica que s’aten a gran quantitat d’hospitals de Catalunya, considerem important dotar de la máxima estandarització en el seu registre amb la nova classificació, que a més, incorpora criteris temporals i altres aspectos diferenciats de l’anterior classificació. 

Objectius del curs

Proporcionar formació específica en la codificació de les patologies i procediments relacionats amb l’àrea Obstètrica, les dels període perinatal i les malalties congènites amb la nova Classificació de Malalties CIM-10-MC/SCP, de diagnòstics i procediments: Classificació de les malalties. Seqüenciació de codis. Manifestacions i complicacions. Procediments habituals.

Professorat

Dra. Gemma Gelabert Colomé. Cap de Documentació clínica i Arxiu. Coordinadora Comissió Protecció de dades de l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat.

Inscriu-te!