Logo Ultreia
 • Facebook
 • Twitter
Formació

COMPLIANCE OFFICER - Preveure els delictes i la responsabilitat penal de les persones jurídiques

 • portada curs
 • Data inici
  27/09/2018
  Data fi
  27/09/2018
  Duració
  5 h.
  Tipus
  Bonificable
  Modalitat
  Presencial
 • Dies d'impartició
  Dijous 27 de setembre
  Lloc d'impartició
  ACES C/ Muntaner, 262 2º 2ª 08021 Barcelona
  Horari
  De 9-14h.

  Preu Associats i Aturats: 165€ / No associats:180€

Curs bonificable per la Fundación Estatal para la Formación y el Empleo.

Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació:

ACES/ULTREIA no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Estatal si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 10 dies sobre la data d'inici prevista del curs.

PROCÉS D´INSCRIPCIÓ:

1. Fer preinscripció online o bé trucar a ACES 93.209.19.92 i esperar a rebre confirmació de plaça.

2. Una vegada confirmada, cal fer la transferència de l'import i lliurar la següent documentació:

- Fotocòpia llegible del DNI o NIE de l´alumne/a participant

LLIURAMENT DE LA DOCUMENTACIÓ: Data màxima 10 dies abans de l´inici del curs, a les oficines d´ACES, Muntaner 262 2n 2na., o enviar-la escanejada al correu mpeguero@ultreiaformacio.cat o mmarine@ultreiaformacio.cat  o per fax 93.201.09.92. NO s´admetrà cap inscripció sense la documentació demanada.

Es confirmarà la reserva de plaça, al telèfon de contacte o correu electrònic que ens faciliti l´alumne/a.

PER A MÉS INFORMACIÓ DEL CURS TRUCAR A ACES AL 93.209.19.92 o mpeguero@ultreiaformacio.cat o mmarine@ultreiaformacio.cat

Responsabilidad Penal de las personas jurídicas. Normativa legal (Código Penal). Circular de la Fiscalía General del Estado. Jurisprudencia del Tribunal Supremo.

Funciones y responsabilidades del Compliance Officer. Previsiones Código Penal, Circular de la Fiscalía General del Estado 1/2016, Une 19601 de Compliance Penal y Jurisprudencia del Tribunal Supremo.

Modelo de prevención de delitos. Requisitos legales. UNE 19601. Fases de la implementación de un Modelo de Prevención de Delitos.

Estructura de control a implementar en la entidad: Controles transversales y controles específicos. Compliance Officer. Canal de denuncias. Sistema disciplinario. Canales de reporting. Repositorio de evidencias. Control del grupo y filiales. CMS. Políticas y protocolos existentes en la entidad.

Delitos que tienen prevista la responsabilidad penal de la empresa (art.31bis CP). Riesgos penales que tienen prevista la aplicación de consecuencias accesorias (art.129 CP).

Ejemplos prácticos de supuestos en los que exista responsabilidad penal de la empresa, de problemas que surgen en empresas con Modelos de Prevención de Delitos en funcionamiento, resolución de posibles incidentes etc.

Resolución de dudas y comentarios de los asistentes.

DOCENTS:

Thea Morales i Lucía Oliveró

Inscriu-te!