Logo Ultreia
 • Facebook
 • Twitter
Formació

Curs SVB + DEA

 • portada curs
 • Data inici
  07/05/2019
  Data fi
  07/05/2019
  Duració
  6 h.
  Tipus
  Bonificable
  Modalitat
  Presencial
 • Dies d'impartició
  7 de maig de 2019
  Lloc d'impartició
  ACES (C/ Muntaner, 262 2n 2a. Barcelona)
  Horari
  De 09:00 a 15:00

  Preu Associats i Aturats: 75€ / No associats:85€

Curs bonificable per la Fundación Estatal para la Formación y el Empleo.

Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació:

ACES/ULTREIA no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Estatal si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 10 dies sobre la data d'inici prevista del curs.

PROCÉS D´INSCRIPCIÓ:

1. Fer preinscripció online i esperar a rebre confirmació de plaça.

2. Una vegada confirmada, cal fer la transferència de l'import.

PER A MÉS INFORMACIÓ DEL CURS TRUCAR A ACES AL 93.209.19.92 o mpeguero@ultreiaformacio.cat o mmarine@ultreiaformacio.cat

PROFESSORAT: El professorat del curs s’estructura en funció de las categories del CCR seguint les indicacions del ERC i CERCP. - Instructor-Director: instructor anomenat pel CCR d’entre els instructors amb activitats docents i que pertanyen a una estructura docent que realitza les tasques de gestió - Instructor: personal sanitari que hagi estat format en SVB-DEA i hagi superat un curs genèric d’instructor i les practiques tutoritzades corresponents o un curs específic d’instructors en SVB-DEA amb les seves pràctiques tutoritzades. Per mantenir l’acreditació docent han d’efectuar mínim un curs anualment. Els intructors consten en el Registre del CCR, Consejo Español de RCP i ERC.

Continguts:

- Aprendre a identificar una aturada cardiorespiratòria (ACR). Seguretat del reanimador i en l’escenari

- Aprendre a identificar una víctima inconscient que respira i posar-la en posició lateral de seguretat

- Activar el Sistema Integral d’Emergències.

- Adquirir els coneixements teòrics, tècniques i habilitats necessàries per al tractament de l’ACR sense i amb utillatge, realitzats per una i dos persones.

- Aprenentatge i domini del maneig del desfibril·lador semiautomàtic, així com el protocol de la seva utilització.

- Identificar i tractar altres situacions d’emergència que poden conduir a l'ACR: obstrucció de la via aèria per cos estrany, identificar als pacients que puguin presentar un Infart Agut de Miocardi, un ofegament, un AVC, etc. Aprendre a identificar una aturada cardiorespiratòria (ACR). Seguretat del reanimador i en l’escenari

SVB Pràctiques, habilitats "pas a pas".

- Identificació de l’ACR - Actuacions en l’ACR - Substitució de la Ventilació - Substitució de la Circulació - Desobstrucció de la via aèria. Maniobra de Hemmlich - Posició Lateral de Seguretat - Suport Vital Pediàtric (optatiu) - Pràctica maneig instrumentalitzat de la Via Aèria - Mascaretes facials - Cànules orofaríngies (Opcional segons col·lectiu) - Bossa- ressuscitadora autoinflable (Opcional segons col·lectiu)

Simulacions integrades. Els alumnes participen en la pràctica de diversos escenaris que inclouen situacions diverses. - RCP i DEA amb un i dos participants (via aèria amb mascareta de butxaca)

Avaluació teòrica. Resum i conclusions. 30 min - Test teòric - Enquesta de qualitat/opinió del Curs - Clausura del Curs

Inscriu-te!