Logo Ultreia
 • Facebook
 • Twitter
Formació

GESTIÓ EMOCIONAL FRONT COVID 19 EN L'ÀMBIT LABORAL SANITARI "EDICIÓ TARDA"

 • portada curs
 • Data inici
  17/03/2021
  Data fi
  24/03/2021
  Duració
  8 h.
  Tipus
  Bonificable
  Modalitat
  Aula Virtual
 • Dies d'impartició
  17 i 24 de març del 2021
  Lloc d'impartició
  Aula Virtual
  Horari
  De 16:00 a 20:00

  Preu Associats i Aturats: 104€ / No associats:130€

Curs bonificable per la Fundación Estatal para la Formación y el Empleo.

Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació:

ACES/ULTREIA no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Estatal si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 10 dies sobre la data d'inici prevista del curs.

PROCÉS D´INSCRIPCIÓ:

1. Fer preinscripció online i esperar a rebre confirmació de plaça.

2. Una vegada confirmada, cal fer la transferència de l'import.

PER A MÉS INFORMACIÓ DEL CURS TRUCAR A ACES AL 93.209.19.92 o mpeguero@ultreiaformacio.cat o mmarine@ultreiaformacio.cat

Aquest curs es desenvoluparà per AULA VIRTUAL. Aquesta modalitat NO presencial us permetrà realitzar el curs mitjançant el campus virtual d'ULTREIA, on podreu compaginar l’aprenentatge dels continguts  i les classes en directe per vídeoconferència amb el tutor/a. El calendari detallat de les videoconferències el teniu més endavant a l’apartat de dies d'impartició.

Després de mesos d'emergència, la incertesa i els canvis en totes les nostres rutines personals, familiars, treball i vida social poden haver ocasionat estats de nerviosisme, ansietat, por, irritabilitat, etc., difícils de gestionar i que de vegades poden derivar en conflictes , somatització, insomni i modificacions en el patró alimentari, com menjar de forma compulsiva, etc.

Una millor gestió de les nostres emocions, identificant-les en el moment que apareguin i canalitzant, ens permetrà donar una resposta en lloc de reaccionar de forma automàtica, revertint de forma positiva en el benestar emocional i físic.

Preparar-nos per sortir de casa cada dia, desplaçar-nos en qualsevol mitjà i realitzar qualsevol acció que fa uns mesos fèiem de manera inconscient o amb un cert automatisme, ara aquesta crisi ens exigeix ​​un nivell d'atenció més gran abans de res per evitar contagis.

Si a més, com a professionals hem d'atendre a pacients, aquesta atenció ha de ser prioritària, constant i si pot ser PLENA.

Gestionar adequadament les nostres emocions, i poder estar en el present, seran doncs dos objectius que ens permetran aconseguir un major benestar i un millor acompliment front a la demanda de possibles agents estressants, com ara: comandaments, companys, pacients i els seus familiars i que ens evitaran danys en la nostra salut física, emocional i en les nostres relacions.

OBJECTIUS :
 
- Aprofundir en el coneixement del nostre món emocional i descobrir els valuosos recursos que aquest ens ofereix.
- Aprendre eines senzilles i molt pràctiques per a gestionar les nostres emocions.

- Introduir-nos en el poder de l'ara, l'atenció plena.

 
CONTINGUTS:
- Introducció a la intel·ligència emocional
- Emocions bàsiques segons el model de Susana Bloch
- Eines pràctiques de gestió, tres passos
- Emocions vs estats d'ànim
- La por a sentir
- Gestió de l'ansietat

- Mindfulness o atenció plena

Docent:

ALBERTO PÉREZ BUJ. Coach transformacional, certificado por Institut Gestalt y People Tech Solutions, USA. Certificado en coaching corporal, aprendizaje en movimiento. Facilitador en Vivation (metodo de integración emocional). Empresario dedicado a negocis de importación. Formado en PNL de 4ª Generación Stephen Gilligan y Robert Dilts.

 

Inscriu-te!