Logo Ultreia
 • Facebook
 • Twitter
Formació

LA COMUNICACIÓ VIRTUAL

 • portada curs
 • Data inici
  28/10/2020
  Data fi
  28/10/2020
  Duració
  3 h.
  Tipus
  Bonificable
  Modalitat
  Aula Virtual
 • Dies d'impartició
  28 d'octubre de 2020
  Lloc d'impartició
  Aula Virtual
  Horari
  De 10-13h.

  Preu Associats i Aturats: 39 € / No associats: 54€

Curs bonificable per la Fundación Estatal para la Formación y el Empleo.

Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació:

ACES/ULTREIA no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Estatal si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 10 dies sobre la data d'inici prevista del curs.

PROCÉS D´INSCRIPCIÓ:
1. Fer preinscripció online i esperar a rebre confirmació de plaça.
2. Una vegada confirmada, cal fer la transferència de l'import.

PER A MÉS INFORMACIÓ DEL CURS TRUCAR A ACES AL 93.209.19.92 o mpeguero@ultreiaformacio.cat o mmarine@ultreiaformacio.cat

 

Aquest curs es desenvoluparà per AULA VIRTUAL. Aquesta modalitat NO presencial us permetrà realitzar el curs mitjançant el campus virtual d'ULTREIA, on podreu compaginar l’aprenentatge dels continguts  i les classes en directe per vídeoconferència amb el tutor/a. El calendari detallat de les videoconferències el teniu més endavant a l’apartat de dies d'impartició.

 

A causa de la pandèmia que patim del Covid-19, ens hem vist obligats a canviar la nostra comunicació, hem canviat el face to face, per la comunicació virtual.

I vist els últims esdeveniments, sembla que aquesta nova manera de comunicar-nos ha vingut per quedar-se, però .... això obliga a canviar la nostra comunicació, ja que la comunicació virtual, si no la controlem, pot comunicar aspectes personals que no volem mostrar, o no aconseguir transmetre el missatge desitjat, ja que en aquesta comunicació es perden matisos de la comunicació interpersonal.

 

DOCENT: MARTA TREIG

Inscriu-te!