Logo Ultreia
 • Facebook
 • Twitter
Formació

La protecció de dades en les relacions laborals

 • portada curs
 • Data inici
  17/06/2021
  Data fi
  17/06/2021
  Duració
  2 h.
  Tipus
  Bonificable
  Modalitat
  Aula Virtual
 • Dies d'impartició
  17 de juny de 2021
  Lloc d'impartició
  Aula Virtual
  Horari
  De 9'30-11'30h

  Preu Associats i Aturats: 26€ / No associats: 45€

Curs bonificable per la Fundación Estatal para la Formación y el Empleo.

Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació:

ACES/ULTREIA no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Estatal si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 10 dies sobre la data d'inici prevista del curs.

PROCÉS D´INSCRIPCIÓ:

1. Fer preinscripció online i esperar a rebre confirmació de plaça.

2. Una vegada confirmada, cal fer la transferència de l'import.

PER A MÉS INFORMACIÓ DEL CURS TRUCAR A ACES AL 93.209.19.92 o mpeguero@ultreiaformacio.cat o mmarine@ultreiaformacio.cat

OBJECTIUS:

L'objectiu general del curs és donar eines a les persones responsables de la gestió de personal de l’organització per aplicar la normativa de protecció de dades als tractaments de dades que realitzen en el desenvolupament de les seves funcions.

En l’àmbit de les relacions laborals es tracten molts tipus de dades, algunes sensibles i amb moltes finalitats diferents. Pel que es donaran a conèixer tots aquests aspectes més concrets de l’àmbit laboral, amb especial atenció als aspectes més pràctics.

 

CONTINGUTS: 

1. Aspectes generals de la protecció de dades.

2. Aplicació general de la normativa de protecció de dades a l’àmbit de les relacions laborals.

3. Anàlisi dels aspectes pràctics en el tractament de dades personals i com els hi afecten les obligacions en protecció de dades: nòmines, control horari, publicació d’imatges, canal de denúncies, etc.

4. Regulació del control laboral en l’àmbit de la protecció de dades: videovigilància, control d’accés, geolocalització, etc.

5. Regulació de la comunicació de dades a tercers: representants dels treballadors, gestors o altres tipus d’assessors, autoritats, etc.

6. Marc de responsabilitats i sancions.

 

Docent: Júlia Bacaria Gea. GLOBAL LEGAL DATA - CEO. Abogada especializada en derecho en entornos digitales y estrategias legales para negocios digitales. 

Inscriu-te!