Logo Ultreia
  • Facebook
  • Twitter
Formació

La seguretat alimentaria més enllà de la cuina

  • portada curs
  • Data inici
    25/04/2018
    Data fi
    25/04/2018
    Duració
    3 h.
    Tipus
    Bonificable
    Modalitat
    Presencial
  • Dies d'impartició
    25 d'abril de 2018
    Lloc d'impartició
    ACES ( C/ Muntaner 262 2n 2a)
    Horari
    De 09:30 a 12:30

    Preu Associats i Aturats: 39€ / No associats:52€

Curs bonificable per la Fundación Estatal para la Formación y el Empleo.

Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació:

ACES/ULTREIA no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Estatal si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 10 dies sobre la data d'inici prevista del curs.

PROCÉS D´INSCRIPCIÓ:

1. Fer preinscripció online o bé trucar a ACES 93.209.19.92 i esperar a rebre confirmació de plaça.

2. Una vegada confirmada, cal fer la transferència de l'import al número de compte indicat.

Es confirmarà la reserva de plaça, al telèfon de contacte o correu electrònic que ens faciliti l´alumne/a.

PER A MÉS INFORMACIÓ DEL CURS TRUCAR A ACES AL 93.209.19.92 o mpeguero@ultreiaformacio.cat o mmarine@ultreiaformacio.cat

En el sistemes d’alimentació en general associem les riscos de seguretat d’aliments amb la elaboració dels plats a la cuina.  Cap de  cuina, cuiners, auxiliars de cuina estan acostumats a realitzar formacions en temes relatius a la seguretat alimentaria i en els riscos presents a les cuines. Però que passa un cop aquest aliments surten de les cuines... moltes vegades tenen un llarg camí fins el moment de consum pels usuaris dels centres sanitaris... passadissos, manteniment en calent, manteniment en fred, a temperatura ambient...manipulacions posteriors en els casso de menjadors col·lectius... qui controla la seguretat del producte en aquest processos de distribució i servei?... les persones que intervenen a aquestes etapes també són manipuladors d’aliments i també han de conèixer els riscos associats a aquestes etapes de la distribució i servei dels aliments.

La seguretat alimentaria més enllà de la cuina

És una formació dissenyada i dirigida:

Al personal sanitari que esta en contacte en els aliments en els processos de distribució del àpats.

És una formació que recull tots aquells aspectes rellevants de la seguretat alimentaria una volta els àpats han traspassat les portes de la cuina, parlarem... de:

  • els perills associats als aliments,

  • els tipus de distribució que existeixen,

  • les palanques de gestió de risc durant la distribució,

  • bones pràctiques de manipulació en les tasques relacionades a la distribució i,

  • donarem eines per valorar el risc de la distribució dels vostres centres.

Definició de manipulador d’aliment ( segons Real Decreto 202/2000) es refereix a tota persona que per la seva activitat laboral té contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.

Inscriu-te!