Logo Ultreia
  • Facebook
  • Twitter
Formació

Nutrició aplicada al dia a dia

  • portada curs
  • Data inici
    16/10/2020
    Data fi
    23/10/2020
    Duració
    6 h.
    Tipus
    Bonificable
    Modalitat
    Aula Virtual
  • Dies d'impartició
    16 i 23 d'octubre de 2020
    Lloc d'impartició
    Horari
    de 15:30 a 18:30 h

    Preu Associats i Aturats: 78€ / No associats:92€

Curs bonificable per la Fundación Estatal para la Formación y el Empleo.

Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació:

ACES/ULTREIA no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Estatal si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 10 dies sobre la data d'inici prevista del curs.

PROCÉS D´INSCRIPCIÓ:

1. Fer preinscripció online i esperar a rebre confirmació de plaça.

2. Una vegada confirmada, cal fer la transferència de l'import.

PER A MÉS INFORMACIÓ DEL CURS TRUCAR A ACES AL 93.209.19.92 o mpeguero@ultreiaformacio.cat o mmarine@ultreiaformacio.cat

Aquest curs es desenvoluparà per AULA VIRTUAL. Aquesta modalitat NO presencial us permetrà realitzar el curs mitjançant el campus virtual d'ULTREIA, on podreu compaginar l’aprenentatge dels continguts  i les classes en directe per vídeoconferència amb el tutor/a. El calendari detallat de les videoconferències el teniu més endavant a l’apartat de dies d'impartició.

 

Un patró alimentari saludable és un dels pilars del benestar físic, mental i emocional junt amb l’exercici físic, el descans i la realització d’activitats relaxants.

L’alimentació saludable es basa en el consum de verdures i hortalisses, fruites, farinacis integrals, llegums, fruita seca, làctics i oli d’oliva junt amb quantitats moderades de carn, peix i ous. El coneixement de la composició nutricional i propietats saludables dels grups d’aliments, facilita seguir un patró d’alimentació saludable així com adaptar el consum de determinats aliments a diferents situacions. 

Per altra banda, per dur a terme una alimentació saludable, és necessari saber planificar els àpats diaris i setmanals i conèixer les estratègies i recursos disponibles per fer-ho possible en el dia a dia. 

 

OBJECTIUS

  • Conèixer la composició nutricional i propietats dels grups d’aliments.

  • Aprendre què és una alimentació saludable

  • Aprendre a planificar una alimentació saludable

  • Conèixer com adaptar l’alimentació saludable a diferents situacions:

    • Famílies amb membres amb diferents necessitats nutricionals

    • Torns rotatoris

    • Menús fàcils i ràpids per quan es disposa de poc temps

    • Beneficis d’una alimentació saludable

    • Grups d’aliments: composició i propietatssaludables

      1. Hortalisses i verdures

      2. Aliments proteics (carn, peix , ous, llegums, etc.)

      3. Fruita seca

      4. Bases d’una alimentació saludable

      5. Planificació i adaptació d’un alimentació saludable

METODOLOGIA

  • Explicació teòrica per mitjà de classes magistrals durant la primera sessió

  • Part pràctica de planificació diària i setmanal d’un menú saludable

  • Resolució de dubtes en vers el diari dietètic recollit dels/les assistents

  • Part pràctica d’adaptació de l’alimentació saludable a diferents situacions

    • El curs és eminentment pràctic per videoconferència amb la interacció continua amb els/les assistents.

      Entre la primera i la segona sessió als/les assistents se'ls demanarà que realitzin un diari dietètic que es treballarà a la segona sessió.

 La metodologia utilitzada és:

  • Explicació teòrica per mitjà de classes magistrals durant la primera sessió

  • Part pràctica de planificació diària i setmanal d’un menús saludable

  • Resolució de dubtes en vers el diari dietètic recollit dels/les assistents

  • Part pràctica d’adaptació de l’alimentació saludable a diferents situacions

Inscriu-te!