Logo Ultreia
 • Facebook
 • Twitter
Formació

Responsabilitat social corporativa

 • portada curs
 • Data inici
  08/05/2017
  Data fi
  08/05/2017
  Duració
  4 h.
  Tipus
  Bonificable
  Modalitat
  Presencial
 • Dies d'impartició
  8 de maig
  Lloc d'impartició
  ACES C/ Muntaner, 262 2º 2ª Barcelona
  Horari
  De 15-19h

  Preu Associats i Aturats: 120€ / No associats:150€

Curs bonificable per la Fundación Estatal para la Formación y el Empleo.

Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació:

ACES/ULTREIA no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Estatal si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 10 dies sobre la data d'inici prevista del curs.

PROCÉS D´INSCRIPCIÓ:

1. Fer preinscripció online o bé trucar a ACES 93.209.19.92 i esperar a rebre confirmació de plaça.

2. Una vegada confirmada, cal fer la transferència de l'import al número de compte indicat a la butlleta, i lliurar la següent documentació:

- Butlleta complimentada juntament amb el comprovant de la transferència

- Fotocòpia llegible del DNI o NIE de l´alumne/a participant

LLIURAMENT DE LA DOCUMENTACIÓ: Data màxima 10 dies abans de l´inici del curs, a les oficines d´ACES, Muntaner 262 2n 2na., o enviar-la escanejada al correu mpeguero@ultreiaformacio.cat o mmarine@ultreiaformacio.cat  o per fax 93.201.09.92. NO s´admetrà cap inscripció sense la documentació demanada.

Es confirmarà la reserva de plaça, al telèfon de contacte o correu electrònic que ens faciliti l´alumne/a.

PER A MÉS INFORMACIÓ DEL CURS TRUCAR A ACES AL 93.209.19.92 o mpeguero@ultreiaformacio.cat o mmarine@ultreiaformacio.cat

La responsabilitat social corporativa (RSC) és “la integració voluntària per part de les empreses de les preocupacions socials i mediambientals en les seves operacions comercials i en les seves relacions amb els seus grups d’interès”. Quan parlem d’empreses socialment responsables ens referim a l’excel·lència de les organitzacions i per tant de les persones que les dirigeixen i treballen en elles.

No ens referim a la RSC amb un enfocament filantròpic, estem parlant d’un aspecte central en la gestió empresarial que redueix riscos, millora la competitivitat, permet la diferenciació i genera confiança dels grups d’interès de la societat en general.

La RSC per a una entitat és una aposta guanyadora doncs la societat ho demana i ho exigeix, perquè cal retornar a la societat el que la societat li ha donat a l’empresa i perquè l’empresa ha de guanyar la seva legitimitat davant la societat. Així, la RSC és un projecte que pot renovar i humanitzar la nostra organització, és una altra manera de dirigir més humana, més responsable i més eficient.

Amb aquest curs aprendrem a “fer RSC a mida” a la nostra entitat:

 • Identificarem el que ja fem

 • Cercarem el que caldria fer i no fem

 • Identificarem els nostres grups d’interès i analitzarem com ens relacionem

 • Establirem prioritats en el “llistat de problemes”

 • Definirem el que podem fer amb el que tenim

 • Elaborarem un plà d’acció “realista”

La responsabilitat social és un projecte que pot renovar i humanitzar la nostra organització amb una nova manera de dirigir, més humana, més responsable i més eficient. No ens podem permetre no fer-ne si volem ser una organització competitiva en l’economia sostenible del s. XXI.

Docent: Dra. Mònica Moro (https://www.linkedin.com/in/monicamoro)

Inscriu-te!