ACES

Inscripció jornada ACES

Aquesta Jornada és de pagament. La inscripció serà definitiva quan es rebi l'import que cal realitzar per tranferència bancària al compte de Caixa d’Enginyers:  ES34 3025 0012 1414 0011 3049. Recordeu que cal especificar el nom dels assistents i el centre sanitari.

PREU SOCI: 30 Euros.

PREU NO SOCI: 50 Euros.

Jornada

Inscripció

L'Associació Catalana d'Entitats de la Salut (ACES) com a responsable del tractament tractarà les dades facilitades en el present formulari amb la finalitat de gestionar la inscripció i desenvolupament dels esdeveniments, congressos i jornades organitzats per la nostra entitat. Pot accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.

Ens agradaria que ens donés el seu consentiment per a l'enviament de comunicacions per medis electrònics sobre altres activitats o serveis d'ACES.

Així mateix, sol·licitem el seu consentiment per a poder cedir les seves dades de contacte a les entitats i empreses col·laboradores de l'esdeveniment i que pot consultar en el programa de l'acte,  amb la finalitat d'establir contacte i rebre informació relacionada amb els seus serveis i productes.